Suomen Helleenit Ry yhdistys, jonka toinen toimintakausi alkoi vuonna 2009, yrittää jatkuvasti ylläpitää ja edistää kulttuuriamme sekä kieltämme. Yhdistyksen säännöllinen toiminta sekä järjestetyt tilaisuudet ja tapahtumat tukevat näitä tavoitteita.

Toiminnan perusedellytys ja päätavoite on pääkaupunkiseudulla, sekä myös muualla Suomessa, asuvien kreikkalaisten liittyminen yhdistyksen jäseniksi ja aktiivinen toiminta yhdistyksessä. Osallistumalla yhteiseen toimintaan voimme tavata ja tutustua toisiimme, muodostaa ystävyyssuhteita, sekä rakentaa keskinäistä luottamusta ja avunantoa.

Kehittääkseen edelleen yhdistyksen toimintaa, vuodesta 2015 lähtien Suomen Helleenit Ry on ollut yhteydessä Suomessa toimiviin kreikkalaisiin, sekä Kreikan ystäviin – kreikkalaista kulttuuria tukeviin ja Kreikan näkyvyyttä edistäviin, yrityksiin.

Tavoitteemme ovat seuraavat:

  1. Auttaa näitä yrityksiä saamaan enemmän näkyvyyttä yhdistyksemme jäsenten ja kannattajien keskuudessa, luomalla erillinen yhteistyöyritykset – valikko Suomen Helleenien kotisivuille sekä tiedottamalla yritysten toiminnasta Suomen Helleenien Facebook- sivulla ja sähköisten tiedotteiden kautta.
  2. Tarjota jäsenetuja Suomen Helleenien jäsenkortin, jonka yhdistyksen jäsenmaksun maksaneet saavat joka vuosi, haltijoille. Kortinhaltijoilla on mahdollisuus hyödyntää yhteistyöyritysten kanssa sovittuja etuja, kuten alennuksia tuotteista ja palveluista.  Samalla kyseiset ammatinharjoittajat ja yritykset saavat vetoapua markkinoinnissa.

Jäsenkortin tarjoamat edut löytyvät helposti listalta josta näkee mukana olevat yritykset ja liikkeet. Toivomme luettelon laajenevan, ja sisältävän pian kaikki kreikkalaista kulttuuria ja Kreikan näkyvyyttä tukevat yritykset, mahdollisuuksien mukaan.

Saadaksenne alennuksen muistakaa aina näyttää jäsenkorttia jo tilausta tehdessänne.

Yritysyhteistyöstä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä sähköpostitse: [email protected]